Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma upp själv!

Blommor har ingen själ
sa en person till mig, de är
vackra att se på, men ack
så stela och kalla... Livlösa
på något vis...

Då sa jag, du har inte fattat nå´t!
Man gör en liten eller en stor bukett...
Man blandar blommor av olika sorter och färg
och lite grönt, då sker det nå´t med buketten
blommorna blommar upp får ett gott liv och
det bästa av allt de skiftar plötsligt gestalt:
De med Din röst talar!








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-29 17:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Där finns en skillnad mellan florister, de vilka har med strån av 'gräs' i buketten eller inte. Det som skapar skillnad och glädje i en bukett. Passar i just en bukett blandade arter, inte så gott i en bukett bara rosor eller tulpaner...
2019-08-30

  Annie b'larsson VIP
Vilket korkat påstående. En enda blomma, visar upp mer själ än någon fyrkantig, tvivelaktig figur.
2019-08-29

  ULJO
Den personen har inte fattat vitsen med en blandad bukett blommor. Det gör gott för själen
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt