Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänskligt dilemma ...

 

Jag vill se något bra
det är väl bra
Men jag ser inget bra
det är väl inte bra

Ska vi då ljuga
för att få sanningen att duga
Som Hitler sa 
gör lögnen stor säg den många gånger och den blir sann

Är det den världen du vill ha
tydligen, för det är den vi har
Har jag det bra
har alla det bra

Men får din plånbok problem
då vänder du på ditt emblem
Skriker om orättvisor
för hux flux sjunger rättvisan inte dina visor




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-29 18:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eller var det propagandaminister Goebbles som sade det...?

Det spelar egentligen ingen roll. Nazismen bygger på en lögn.
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP