Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon tog honom med storm

Och hon visste helt klart vilka knappar hon skulle trycka på
för att få honom dit hon ville
Och det till trots att han försökte låta bli att bli attraherad
av henne och hålla stånd
Vilken kille
Men när hon satte igång sådär intensivt att krama och
pussa på honom så kunde han ju till slut inte hjälpa
sig själv längre
För helt plötsligt kunde han känna att han hade fått fjong
Jo, den hade blivit enormt mycket större och tjockare
i sitt omfång
Och då fanns det ju inte så mycket annat som han kunde
göra än att gå henne till mötes och börja älska med henne
För där ligger de två helt plötsligt hett omslingrandes
medan deras händer utforskar varandras kroppar
Och det var så kul för när de låg där och älskade med
varann så kunde de faktiskt på ett litet avstånd höra
en radio som spelade på en vacker kärlekssång
Vilken fick bli till deras nya och gemensamma
En vacker kärlekssång som bara spelades för de två
Men efter att de hade tröttat ut varann gång på gång
så somnade de till sist in i varandras famn medan
en och annan lätt vindbris blåste in och kylde ner dem
båda ifrån hans öppna balkong
Så efter att hon hade tagit honom med storm så låg de
båda nu bredvid varandra alldeles raklånga
Och om de båda höll det på att ånga...

Ken Cassel
29/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-29 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel