Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ökar vi på tempot något

Nu när vi springer över höga berg och djupa dalar
Ett maraton utan dess like
Så se till nu mina vänner att ständigt hålla er i rörelse så
att ni inte blir en av dem som inte kvalar in
Så se till och springa för att hålla konditionen och benen
i trim
För annars lär ni inte ha en chans
Det behövs inte så mycket för att man ska kollapsa och
ramla ihop
För med mjölksyra i benen är det lätt hänt att man kommer
ur balans
Så det är bara att träna och stå i, om man nu ska ha en
chans att kunna springa ifrån de andra när man
rycker sig loss
När man bryter sig fri
För om man lyckas med det och vinner ett maraton kan jag
lova dig att fåglarna i varje träd runtomkring dig kommer
att kvittra på en vacker melodi då du vid det laget
antagligen är ganska så slutkörd...

Nu ökar vi på tempot något!

Ken Cassel
29/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-29 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel