Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törs du vika av från kapitalismens stig?

 

Världen är tuff
nästan alla vill ge andra en knuff
Nästan alla vill själva komma upp
inte många törs bli osams med en mobbar-grupp

Därför kommer det alltid att finnas bedrövade
för kapitalismen behöver de behövande
Någon måste alltid ligga under dig
annars går vi alla vilse på kapitalismens stig

Eller ser du undantaget
i motståndarlaget
Tror inte det
därför måste du kämpa för att inte falla under första trappsteget

Bli inte sjuk
eller mjuk
Då ligger du risigt till
kanske för evigt still




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-29 20:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det enda sättet att komma undan kapitalism är socialism.

Tänk att Göran Persson sade att Erlander gick för långt åt vänster!
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP