Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensam eller tvåsamhet?

 

En sökare söker
efter meningen med livet
En del börjar kröka
andra efterlämnar ett brev som är handskrivet

Usla lösningar
eller bra nödlösningar
Brukar båda
leda till svår skada

Men hittar sökaren rätt
så blir allt lätt som en plätt
Då får han hjälp
av sin andra hälft när han får hjärnsläpp

Det är lättare att vara två
när problemen ramlar på
Då blir vi starkare
och slipper bli knarkare




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-29 21:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det här kan låta klichéartat, men Jesus är lösningen.
Utan Honom går man inte på alla cylindrar.

2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP