Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att samla ångest




varje gång du väljer att hålla käften
fast du borde prata, skrika och gråta
samlar du på dig ny ångest

ångest
är en osynlig, giftig gas
gjord
på din egen kvävda röst

sök inte läkare för det
du blir bara
så inihelvite besviken

varje gång du öppnar din stämma
och pratar, skriker och gråter
samlar du på dig nytt liv




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-30 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP