Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helige Francois står å hämtar inspiration, säkert från ovan!


Int'vetja!

Det drar ihop sig

Pass klockan tre

int'vetja men

klockan slår,

Kan dock int

Med tolvslaget å

de intetsägande

dikterna,

Var hämtar

de kraft och

inspiration,

jag har då

intet att

klaga på!

Tacka vet

Nils Ferlin!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-30 15:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy