Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kravlös kärlek

Kravlös kärlek

innebär att man funnit en partner

som det känns ett nära samband med

och där man håller kontakt med varandra dagligen

Talar om vad vi gjort och vad som händer i världen;

och ibland ger varandra små spontana presenter;

utan att fordra något sexuellt eller materiellt

Man lever helt enkelt som god bror och syster

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-31 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP