Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näring för liv

En dag ska min aska strös ut i marken

och jag hoppas att någon vacker växt

ska finna sin näring där

så att en livlig koltrast

kommer dit

och får inspiration 

till sin ljuvliga drill

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-31 13:35



Bookmark and Share


  Feminaz
Fantastiskt fin dikt!
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP