Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spa Francorchamps


Kemmel


Jag vill bara ligga på Kemmel straight.


Flat out.


Hela tiden.


Så fungerar mitt liv.


Annars ljuger jag bara inför mig själv.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2019-08-31 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP