Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vallmofält

Jag är av dröm och längtan
månens snäckskalsglans
kvällens ängar och liens svep

vi ska bygga ly av fallna grenar
väva broar av förfluten tid
över dikenas knivskåror

och avtrycket av en vinge i dyn
en fjäder, en droppe blod
slagugglans vaksamma tystnad

en tunn vind krusar pölens yta
ilar i de förtorkade träden
sjunker mjukt i lä bortom dungen




Fri vers av Grävling
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-09-01 15:11



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Impressionistiskt målat stilleben med en droppe gift i paletten.
2019-09-01

  Elinor Sörensson VIP
Så vacker
2019-09-01

  danne //
Gillar alla fyra indelningarna.
som årstiderna , de gömmer sig där i raderna.
2019-09-01

    Lena Staaf VIP
Stämningsfullt med en droppe intensiv ängslan.
2019-09-01

  Nanna X
Av spillror timrar vi vist...
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling