Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryr

Jag vaknar av flyttande gäss
deras målmedvetna rop genom morgondimman
och plötsligt står jag omgiven av fjädrar

kullarna ruskar på sig som hundar
och molnen täckta av citronfjärilars vingstoft
rämnar i gryningsljuset




Fri vers av Grävling
Läst 168 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-09-01 18:09



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker naturbeskrivning.
Känns som jag står där själv och ruskar av mig fjädrar och vingstoft.
2019-09-01

  Nanna X
Vår och höst på en gång?
2019-09-01

  bohemen VIP
Härligt att lyssna till naturens ljud - att leva för naturen! (bl.a.)
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling