Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattskärra

Hon lindar asparnas löv
med silkestråd och upphettat vax
ristar i näverns insida, nålskott, hieroglyfer
och fäster dem åter vid trädet
att låta hösten slita ur kronan
breven hon skrivit och fåglarnas kroppar
trösta inte vinden, låt henne ropa
stormhimlen full av ensamhet och sång
där hon vandrar längs de kvällsgrå fälten




Fri vers av Grävling
Läst 179 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-09-01 21:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint
2019-09-02

  Nanna X
Ja, låt henne ropa.
2019-09-02

  Anna Helena VIP
Finstämd nära-livet-upplevelse
2019-09-01

  danne //
Det här är riktigt vackert
Grävling väver med orden så fint..
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling