Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med hans känsliga händer

Han tar ett stadigt tag om hennes ena fot
och med sina båda tummar börjar han genast att
massera under den med alla de känslor som han har
i sina händer
För om hon tycker om det som han gör kanske hon
tänder till och säger
Ja, älskling
Ja, jag vill
Precis som det sig bör
Men ta det lite lugnt nu, säger hon istället
En sak i sänder
Så fortsätt ett tag till med det som du gör just nu
älsklingen min...

Med hans känsliga händer!

Ken Cassel
2/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-02 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel