Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När de båda kom nyss

var de redan förenade i en kyss, då de båda inte
tänkte på något annat än hyss om varann
Fy fan vad hon är snygg, fy fan vad han är stark
Ja, där de nu ligger omslingrandes i varandras famn
och tycker att den andre av dem är så söt och grann
Så pass att de båda bara somnar in nöjda och belåtna
in i drömmarnas land
Ända tills morgonen gryr...

När de båda kom nyss var de redan förenade!

Ken Cassel
2/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-02 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel