Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bleke

Badbryggan går på grund
gnisslar ihåligt mot kalkstensstranden
vattnet lapar salt från din kropp

och kvällen sänker sin duvgrå kjol
den brandgula fållen mörknar
en kniv innanför klänningslivet

havet sträcker sig som ett mörkt väsen
vågornas välvda kotor,
mångatans varsamma snitt genom dess hud




Fri vers av Grävling
Läst 161 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-09-02 12:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mycket bra
2019-09-02

  Respons VIP
Stämningsfullt!
2019-09-02

  Ulf Carlsson VIP
Fin! Läs gärna min egen "Bleke" och se likheter och skillnader!

2019-09-02

  Per Rydberg
Andlöst vacker!
2019-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling