Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varför förstår vi inte?

 

Vi tittar uppåt
går nedåt
Förstod du 
eller ljög du

För vad ser du
vad diggar du
Spelar du på pengar
eller själsliga strängar

Tro på Gud
luktar som en vacker blomsterskrud
Om du jämför
med omänsklig odör

Rovdjur tror icke
om du håller med nicka
Erkänn pengarnas hat
som ett omänskligt drag




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-02 14:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Syndanaturen finns i alla människor oavsett inkomstnivå.
2019-09-02
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP