Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För oss två

Jag väntar på ett tecken.
Men jag har alltid lärt mig att blunda.
Andas för stunden,
bränn denna gåva till grunden.
Säg hejdå till kunden,
då det bara finns en, det är som att mitt hjärta är en fånge, som fastbunden.
Till dig.

Jag gör mig redo för att vandra resten av drömmen ensam.
Kolla på solnedgången utan dig,
för den var vår.
Drömmen skall ingen annan få.
För den var för oss två.
Snälla Gud om du finns,
kan du förstå?

Önskan om en alternativ värld där det blev som det skulle bli.
Där vi blev vi.
Drömmen skall ingen annan få.
För den var för oss två.
För oss två.





Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 149 gånger
Publicerad 2019-09-02 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords