Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Volleyboll

Bröllop med svindyra kläder
och helt fantastisk mat
planerades av en konsult
som tog bra betalt

Köket i ärvda villan fick helt ny stil
men ingen lagade mat där
det beställde man helst hem med bil

Båda sökte och tyckte de behövde sin egen tid
gick rätt bra tills den dagen då hon blev gravid

Tjej- och killkvällarnas tid var förbi
barnet krävde mer för att göra nattlig sorti

De försökte med gemensam och enskild samtalsterapi
men nu var det jaget och inte vi

Nästa gång blev det borgerligt och utan hysteri
men visst var det väl sorgligt
att ingen tog lärdom av förra tragedin

Barnet studsar numera som en volleyboll
mellan föräldrarna som har O koll.

Tyvärr har jag sett det
både på nära och långt håll
det hela slutar oftast tyvärr uti moll








Övriga genrer (Satir) av Johan Strömstedt
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-03 19:36



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Text med tyngd, en sekvens som berör att läsa.
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt