Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka syner har du sett? Kort är din dag.


Det sjunde inseglet


Jag var bara tvungen,


Att se det sjunde inseglet igen.



Sen går jag på Roy Andersson.



Och Kaurismäki.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-04 00:14



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Själv förstår jag inte bergman
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP