Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Those were the days

Tid ,tid flyter bort
medan jag står
och trampar i mitt
älskade 90 tal.

Är det ungdomens
sötma som
smakade så gott




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-04 06:22



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Samma här
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal