Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför parkens grindar

Vi är skugglösa kroppar, vi är
ingenting, låga röster på avstånd
vi är viskningar i snåren
träden omkring dammen
tusen oskrivna sånger
våra kyssar smakar hjortronvin
andas mot min mun
andas under vatten som i drömmen
klädda i näckrosors kronor
är vi sjunkande kroppar, vi är
sömnlösa, skuggor av skuggor




Fri vers av Grävling
Läst 145 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-09-04 22:14



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Mjuk, vacker, trolsk.
2019-09-05

  Aisha VIP
fantastiskt vacker!
/A.
2019-09-05

  Judas Ekholm VIP
Bländande, som vanligt!
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling