Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ännu ett ryck

Vaknar med ett ryck ur drömmen.

Den här gången kunde jag
nästan inte slita mig loss igen

Pustade ut och log lite åt min
egen dumhet, så larvigt...
som om jag skulle kunna
fastna i en dröm

Tittade på den välbekanta
siluetten från berget Fuji
genom slöjorna som
hängde från trädet brevid
sängen... vänta nu

Neeeej inte igen

Vaknar med ett ryck ur drömmen




Fri vers av Roger VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2004-10-16 23:33



Bookmark and Share


  Myself
kan fånga oss.dagdrömmeri är också en del av livet.fint skrivet.
2004-10-16

  Anna H
Ja ibland kan man fastna i drömmar, särskilt i dagdrömmar tycker jag...
2004-10-16

  Myself

2004-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP