Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bli fri från min mamma är skräckinjaande. Men rädslan är nog större än utmaningen


Insnärjd

Måste göra mig fri från mamma.
Fri efter 50 år
Lång tid
Jag ska ta hand om mitt lilla barn
Jag ska lära mitt lilla barn att alla känslor är tillåtna
Men det inte är nödvändigt att agera ut. Bara erkänna.
Magen protesterar
Magen vill inte vara med
Jag kanske får ge den något gott att äta




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-28 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP