Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp taget om smärtan

Släpp taget om smärtan
Låt den flyga sin väg
Flyga iväg på stadiga vingar
Lätt och ledigt
Släpp taget

Låt ditt kramp-artade grepp om tillvaron förlora sin styrka

Låt inte kraften styra
Den förlamande kraften
Släpp taget och du flyger
Lätt som en fjäder




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-10 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP