Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra dotter

Hon klipper navelsträngen
Går hemifrån rakryggad
Utan att se sig om

Vet att de älskar henne oavsett

Hon går sin egen väg
Trygg och glad

Återvänder när hon funnit vägen framåt
Och hittar tillbaka
Utan rädsla att bli fasthållen och bakbunden
Säker på att inte stanna kvar
Och lika älskad som alltid




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-25 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP