Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon på hotell

Störande ljud
Du fräser
Jag är bäst

Du älskar mig
Men också dig själv

Andas
Du är fantastisk
Du är great
Glöm aldrig det




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-03 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP