Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra mamma

Hon hjälper barnen att släppa taget
Hon hjälper barnen att flyga

Att be dem umgås vore att stjäls från tiggaren
Aldrig att hon skulle be om detta
Hon väntar på att de ringa
Väntar på en inbjudan

Under tiden bygger hon sitt liv på drömmar
Allt hon väntat på när de var små

När de ringer släpper hon allt
För i barnens närhet är det högsta i livet alltid närvarande




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-21 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP