Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moderssår efter mamma Narcisissten


Till min son

Jag trodde jag var betydelselös
Att du inte brydde dig alls om mig
Helt värdelös....
Att du skulle vilja vara med mig...
Det fanns inte på kartan

Min mamma har fått mig att tro det
Jag var ingen alls....
En person som var lätt utbytbar
För henne....

Inser nu hur fel hon hade
Inser nu att att du verkligen vill vara med mig
Att du kanske till och med älskar mig....
En helt hissnande känsla.




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-31 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP