Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam till sängs

På semester
Med gänget

Du kvällspigg och jag tvärtom
Att gå upp ensam till rummet känns ensamt

Ändå gläds jag för din skull
Du njuter av att vara uppe
Och jag lider

Det går ju inte att säga både ja och nej
Och jag tycker det är skönt med ensamheten
Men ändå lite trist
Men vilken tanke ska jag mata?
Den glada som ger dig glädje
Vi är så mycket bara du och jag
Och att dels med sig är generöst
Och jag vill vara med
Tack




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 14 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-10 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP