Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droghunden



Sniffar till sig mänsklig
Misär

Gjorde ett kap

Nosade fram knark
för 6.milj. €

För det är hon hatad
av en hårdhudad
kriminell liga.

Om detta vet hon ingenting
Gnager på ett grisöra

Leker med Tanja 4-år

Och älskar att vara
till lags med livet

Som en i gänget
och göra det hon gör.

Även om det tydligen för
vissa i utanförskapet stör.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-05 19:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hunden är knarkets värsta vän
2019-09-06

    Lena Staaf VIP
Bra skrivet om kontrasten mellan den vänliga hunden och de förödande preparat hon nosat upp.
2019-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP