Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo för kvinnor, en krass text

 

 

är männen här

redo för

vår sexualitet

våra innersta innersta

känslor

önskningar

drömmar

farhågor?

eller misstolkas

det för att vara

ett rop på hjälp

eller en sunkig

kontaktannons?

med flit?

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-13 10:01



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Ja, det är verkligen inte lätt att veta.
Tänkvärd dikt.
2019-09-14

  Gunnar Hilén VIP
...eller fortsätta....vilket man vill
2019-09-13

  Gunnar Hilén VIP
I Usa tänker man börja eller har redan början förbjuda sexscener i filmer. Låt oss ta lärdom och fortsåtta vara erotiska i handling och dikt. Redo !!!
2019-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik