Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsloläge




Kanske jag varit för glad
för den här världen.
Nej jag menar ledsen.
Kanske jag varit för glad.
Nej nej alltså jag menar ledsen.
Ledsen, ledsen.
Jag säger ofta fel
när jag ska säga det.
Det hör till
ledsamheten.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 620 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-06 09:22



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Känslor som ligger så nära varandra, melerade eller i växelverkan. Svårdefinierade...
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP