Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen på Tossebergsklätten

En man högt på Tossebergs klätt

sa: Ja, hit upp var inte så lätt

men med el från transformatorn

blev det bra fart på rullatorn!

För frun gick det däremot snett...




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-06 18:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fyndigt
2019-09-06

  Öknens Ros VIP
Humoristiskt, men tråkigt med frun.
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP