Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finner ingen tröst

över att det redan har börjat bli höst
För det har redan börjat bli allt kallare och kallare
då tjejerna åter igen har börjat klä på sig
allt för mycket kläder
Skittråkigt
Så ingen naken hud eller några fagra bröst i sikte
För som ni nu kanske förstår måste jag ju vänta
till nästa vår innan tjejerna åter igen börjar
att slå ut som små blommor på ängen
Och ni ska bara veta hur ensamt jag har det här
hemma i sängen
Så jag har redan börjat längta till nästa vår och
sommar
Kanske lika bra att man gör som björnen och går i ide
och blir till den första som somnar in
För här står ju jag med en ledsam tår i mina ögon
och finner ingen tröst
Varför måste det redan börja bli vinter och höst?!
Ja, jag bara frågar mig...

Ken Cassel
7/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-07 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel