Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lågorna

En ask fylld med sand och dimma
torra löv och fjolårsgräs
från en plats av aldrig mer,
ett övergivet land

vi bränner tid som gått
polaroidfotografier
dina handleders svartnande hud
tolv glödande somrar

och åren skrynklas ihop
som dikterna i elden
ljudet av tunt trä som brister
knastrandet av minnen




Fri vers av Grävling
Läst 347 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-09-07 20:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så Fint poetiskt
2019-09-08

  Rafmagn VIP
Fantastisk, som allt du skriver!
2019-09-07

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt om minnena som samlas, omformas och förkolnar. Allt medan att tiden går.
2019-09-07

  Nanna X
Renande smärta.
2019-09-07

  Ulf Carlsson VIP
Tjugo substantiv (!) fyra verb och några bestämningar blir en minnenas lägereld, en sådan man vemodigt stirrar in i under mörknande kväll.



2019-09-07

    ej medlem längre
åh, så fin!
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling