Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rovfågel

Jag vill begravas i fåglarnas hunger
återta de vingar som natten behövt
att svepa om sin minsta dotter
de röda bären stulna ur träden
och rötmånadens tyngd i bröstet
ska de bryta mina revben varsamt
som blek drivved
som klippornas yta
bär minnet av uråldrigt vatten
upp längs de kluvna bergen




Fri vers av Grävling
Läst 181 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-09-08 20:41



Bookmark and Share


  danne //
En tuff text om det man vill nå till, upplever jag, om att kämpa ...på

2019-09-10

  Ulf Carlsson VIP
Tänker på Erik Lindegrens "Ikaros".
2019-09-09

    Sefarge VIP
Storslaget Skriftat!
;)
2019-09-08

  Nanna X
Uråldrig önskan.
2019-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling