Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerligheten




Snabbskjutet
det galet sköna
passionen
några månader
ett år

och sen
börja om
samla tårar du inte bryr dig om
bara tror
att det var just den
eller den
eller den
som tog livet av dig

och undvika innerligheten
i något livslångt
för du är rädd
för barndomens svek
från någon annan

rädd för det varma
i att samla minnen,
i att "veta"
vad den andra tänker säga
att uppleva dig känna
den du kysser
utan
att bli arg

nu
i passion efter passion
iscensätter du det själv
och låter tårarna
vara torra

du kanske alltid
varit död
alltid
bara
kåt
rädd




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-09 12:41



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Är det psykologen som talar
2019-09-10

    Lena Staaf VIP
Stark och gripande text!
2019-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP