Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I jakten på bekräftelse

ligger vi alla i då vi skriver och skriver
alster efter alster
Skriver ner allting möjligt och omöjligt mellan
himmel och jord
Ja, vi skriver ner jätte många ord och tankar som
förhoppningsvis sen blir till hela meningar
och till slut någonting jättebra
Ja, till någonting jättebra som vi sen med glädje
kan servera på alla våra bord
Någonting jättebra som i slutändan ska få den som
läser vad vi poeter har skrivit att skina upp som en sol
och bara skratta och vara glad
Ja, precis som jag nu
Ja, så jag skriver och skriver i jakt på min egen bekräftelse
om att det som jag skriver om är bra?!
Om jag blir uppmärksammad för det så är ju det ett plus
tycker jag
Och man vet ju aldrig för plötsligt en dag, så händer det...

I jakten på bekräftelse!

Ken Cassel
9/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-09 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel