Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ljög för honom

Sa inte sanningen
Försökte gå bakom hans rygg
Vet du vad han tycker om sådana vänner
Har man sådana vänner behöver man inga fiender
Så när hon i hemlighet försökte lämna honom utanför
tyckte han att hon var riktigt stygg
Men han kom på henne
Inte snällt
Hur skulle han nu kunna känna sig trygg i hennes
närvaro hädanefter
Och han som älskar henne så?!

Hon ljög för honom!

Ken Cassel
9/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-09 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel