Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre förmågor




Att kunna initiera/inleda/påbörja
en verksamhet...en affär...en relation.

Att kunna avbryta densamma
om den missgynnar mig.

Att kunna fullfölja den
när den gynnar mig.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-11 09:05



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Gunnar har helt rätt.
Finns inget annat. Den
som är kvar för att den
andres lidande är värt att
skydda, är oxå ett val.
Men skillnaden mellan
egen rädsla och väl avvägd
hänsyn är stor. Väsensskild.
Att du har behov än av att
undervisa är jag fascinerad av
efter så många år i branschen.
Ingen lyssnar ju till ord. Inte
ens psykologen. Enbart psykoterapin
så varför är inte psykoterapeuten
fri. Mer terapi ?
2019-09-13

    Lena Staaf VIP
Låter enkelt och tydligt men så fort en kontakt/ relation är upprättad så finns det en andra part som påverkas. Och då handlar det inte bara om en själv.

2019-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP