Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan bara ske i Skara!

- Hej du söta fröken Fräknar!
Har du haft många andra djäknar!
Förlåt jag undra...
Tös sa: - Tyst, och hundra...
Du stör ju mig nu, när jag räknar...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2019-09-11 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt