Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en kamp

 

 

nä, inte har livet alltid varit lätt

det har jävlats på många sätt

men jag har alltid rest mig upp

jag måste varit utsatt för kupp

 

onda ögat säkert någon kastat

jag i spindelns nät fastnat

men banne mig jag tog mig loss

så är det att slåss med koloss

 

så har livet sedan sett ut

hjälper inte sparka bakut

sedan jag sprang in i en vägg

det blev väl jämnt skägg

 

men nu är jag tip top igen

jag är ready för fight men

man ska inte kasta yxan i sjön

jag ber mumlande ännu en bön

 

livet kan vara jävligt skönt

i synnerhet när det är samkönt

hur skulle livet annars se ut

om man inte fick sig ett skjut

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-11 17:19



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
He he oväntad kraftfull punchline!
2019-09-11

    Lena Staaf VIP
Kämpastarkt!
2019-09-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Livsbejakande och bra, med en viss galghumor.
2019-09-11

  Kungskobran VIP
Ja så tråkigt det skulle vara
2019-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP