Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotfästet är borta


Plötsligt saknar du
ingenting
Du har rest dig
Från ett tillstånd
Av vämjelse
Förakt
Smärta
Ett vakuum
Där syret var begränsat
Dina skor för små
Men nu
Just nu
rullar ditt tåg
Det skenar i mani och galenskap
Du är ung
Du är kung
Resans
Statister
Flimrar bara förbi
Ordet JAG
Dominerar i din
Hjärtlösa värld




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-09-11 17:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så är det i alla människor.
2019-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP