Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster i glas


En skolväska
Flyter i det
grumliga vattnet

Klart
Så tydligt
Som ett rött äpple
På en kateder
Fast tvärtom.
Pojken i glasbubbla
Försvinner
I en sorglig sorti




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-09-11 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP