Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt


Om jag bara kunde förstå
min sorg
Om jag kunde fånga den
I sin flykt
I sitt innersta väsen.
Hitta dess ursprung
Skulle jag bli lycklig då?




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-11 18:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2019-09-14

  prinscess VIP
Så bra skrivet
2019-09-14

  BenGust VIP
Åtminstone ett eller flera steg närmare,
tror jag. Bra fråga.
2019-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP