Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vet aldrig vad någon ska säga, en kan bara hoppa spå det bästa och förhoppningsvis ha kvar det en hade


Nu vet du

Tror att du skulle älska mig
Oavsett vad jag skulle säga
Sen
Tror jag att du skulle vara tyst...
Länge
Sen se på mig och undra vad som gått snett

Jag vill tro på oavsett
Men jag kan inte läsa tankar
Och inte du heller
Och det jag aldrig säger
Skadar aldrig dig heller

Din och min värld är olika nu
Vi ser inte allt på samma vis
Tror delvis att vi aldrig gjort det heller
Och det kanske är bra för oss båda
Men jag undrar vart du står
när det väl gäller för oss båda

Kommer ihåg att du sagt något om det
Dock aldrig rakt ut
Så vart står du?
Med eller utan mig
Älskar du mig oavsett?




Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-11 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson