Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han gav henne sitt ena lillfinger

Hon tog hela handen innan hon plötsligt försvann i fjärran
Han har inte sett till henne sedan dess
Han var alldeles för tillmötesgående och snäll mot henne
Vilket han inte skulle ha varit
För inte visste han om att hon var en förklädd tiger
i en dress
Ja, han blev jätteledsen och mådde pest
För när hon drog så stal hon även hans hjärta
Och utan det kunde han i sitt bröst bara känna en
olidlig smärta
Kände sig både lurad och besviken
Som en riktig förlorare samtidigt som han saknade
henne så
Så varför Henrietta gjorde du honom detta
Det var inte så speciellt snällt av dig
För där fick han sig en riktig läxa, din lilla vackra häxa
Han älskade ju dig…

Han gav henne sitt ena lillfinger!

Ken Cassel
12/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-12 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel