Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glänta

Oktoberkallt, rinnande vatten
månens kvarnstensöga stilla i sin håla

om det att vi kan älska
är vad som gör oss verkliga
eller drömda

bundna vid trädens rötter
små flockar av bräckliga svampar
i symbiotisk ensamhet




Fri vers av Grävling
Läst 138 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-09-12 17:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så nära inom räckhåll denna magiska rotade känsla av gemenskap...
2019-09-13

  Ulf Carlsson VIP
"Det finns mitt i skogen en oväntad glänta, som bara kan hittas av den som gått vilse" (Tranströmer)
2019-09-13

  Nanna X
Symbolisk ensamhet var en intressant paradox.
2019-09-13

  Kungskobran VIP
Så fint
2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling